Окупанти завезли на ЗАЕС персонал з Калінінської АЕС

Серед «заїжджих гастролерів» – інженери з управління реакторами, начальники змін, електрослюсарі й інші представники «атомних спеціальностей».

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Загарбники обіцяють їм підготовку на повномасштабному тренажері. Але українські інструктори, які мають навчати на ньому, від роботи на ворога відмовилися, й рашисти заблокували їм доступ до робочих місць.

Так чи інакше, підвищувати кваліфікацію російським «гастарбайтерам» тепер немає як. Проте вони вихваляються, що їм запропонували контракти на пів року та ще й пропонують перевезти в Енергодар родини.

Водночас зрадникам із ЗАЕС, котрі підписали контракт із фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», значно зменшили зарплатню. Крім того, колаборантам анонсували ще й скасування трудового стажу та зароблених «за України» відпусток. Бо рашисти вміють лише обіцяти золоті гори, та далі обіцянок справа не йде, – Енергоатом.

ЗакарпатПост