путін піде в наступ протягом 10 днів. Україна готується відбивати атаку

Британська газета Financial Times повідомила плани агресора.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Ми наводимо головні висновки та заяви.

➡️ Дані розвідки
Анонімний радник ЗСУ заявив, що Київ отримав «дуже надійну інформацію про наміри росії розпочати атаку». Це відбудеться у найближчі 10 днів (тобто до 15 лютого).

➡️ Майбутній плацдарм
Імовірним місцем для російської атаки є західна частина Луганської області у районі Кремінної та Лимана. росія збирає там війська вже кілька тижнів. москва також збільшує угруповання на півдні Донецької області, в районі окупованого Маріуполя.

➡️ Гра на випередження
Плани путіна спонукали постачання західних танків та іншої важкої техніки, які можуть змінити ситуацію на полі бою.

➡️ Тактика ворога
Але росія не має сил для наступу по всьому фронту. “Якщо вони розумні, то зосередять усі свої ресурси на одній маленькій ділянці”, – вважає джерело.

Кого кинуть на прорив?
Наступ розпочнуть елітні підрозділи, за якими підуть мобілізовані спецпідготовку, які пройшли протягом декількох місяців. «Ми маємо бути серйозними. Це справжні механізовані бригади, навіть якщо вони менш боєздатні, ніж на початку війни. Вони посилили частини ВДВ та морської піхоти. Це не водії автобусів та шкільні вчителі», – вважає джерело.

Якщо про плани росії говорять відкрито, то Україна готова до відображення атаки. А тим часом із Росії долинають сигнали вищих військових, що наказ путіна про наступ обернеться новою м’ясорубкою для загарбників.

ЗакарпатПост