Віктор Микита розповів про зустріч із бійцями 128 Закарпатської бригади

⚡️Важлива та довгоочікувана зустріч із бійцями 15-го ОГШБ, які прибули до нас в один із населених пунктів Донецької області.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Про це голова Закарпатської ОВА Віктор Микита розповів на своїй сторінці у соцмережі.

Майже кожна робоча поїздка на фронт включає візит до воїнів нашої 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Бійці з 2014 року на передовій і завжди виконують надскладні, а іноді майже неможливі завдання.

Ця зустріч була дуже теплою. Для мене було надзвичайно важливо побачити хлопців, підтримати їх та нагадати, що ми кожного дня разом із родинами чекаємо на них вдома. Від усіх закарпатців переказав щирі вітання і слова вдячності за героїчну боротьбу проти окупантів.

Як завжди, приїхали не з пустими руками. Привезли хлопцям спеціальні персональні придали нічного бачення, які вкрай потрібні для виконання бойових завдань та котрі, на жаль, дуже дефіцитні. На них ми чекали майже місяць, і ось вони нарешті у бійців.

Зараз ці засоби критично важливі, адже «вовки» 🐺 постійно переміщуються напрямками зосередження сил окупантів, де ефективно їх знищують. Тепер укомплектована вся група – це найголовніше. На черзі транспорт та інші не менш важливі речі.

Дякую за службу. Незабаром знову зустрінемося.
Ми пишаємося! Закарпаття пишається!

Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!

ЗакарпатПост