Мукачівське управління освіти відреагувало на випадок булінгу у школі сухими відписками

Досі нікого не покарано!!! Просто поспілкувалися з учасниками процесу.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

“У грудні минулого року в одній із шкіл, що належить до Мукачівської громади трапився випадок, який наразі активно обговорюють у соціальних мережах.

Хочемо зазначити, що управління освіти, культури, молоді та спорту разом зі Службою у справах дітей Мукачівської міської ініціювало створення робочої комісії, яка має завдання вивчити дану ситуацію та тримати її на контролі.

Сьогодні відбувся виїзд до дівчинки та у школу. Комісії вдалось поспілкуватись зі всіма причетними, наразі готують висновки та пропозиції щодо вирішення та запобігання даної проблеми”, – відповіли чиновники з Управління освіти, культури, молоді та спорту м. Мукачево.

Мукачівці сприйняли негативно коментар освітян.

Як пише Владимир Горишняк“, “Враховуючи надвисокий суспільний резонанс до надзвичайної ситуації, яка трапилася в однієї із шкіл Мукачівської громади, ось такий “коментар” від Управління освіти, культури і спорту Мукачівська міська рада – це ні про що. Адже що заважало оприлюднили офіційний Наказ очільниці Управління щодо створення робочої групи? Хто саме увійшов до складу цієї групи? І головне – коли ця група розпочала свою роботу? Адже від моменту трагічних подій пройшло понад два(!) місяця і будь-яка робоча група вже б давно мала надати результати своєї роботи. В мене лише одне конкретне запитання: ДЕ ЗВІТ?”.

І справді, дуже хочеться почути імена тих, кого покарано, кого відсторонено від роботи і що конкретно зроблено для дитини, яка стала жертвою! Адже, нагадаємо, дівчинка спробувала накласти на себе руки!

Нагадаємо, що як писав ЗакарпатПост, У закарпатській школі так булили дитину, що вона спробувала накласти на себе руки

ЗакарпатПост