Авторський стендап про воїнів-письменників покаже Михайло Журавель в Ужгороді

Директор Одеського театрального фестивалю «Молоко» Михайло Журавель представить в Ужгороді авторську стендап комедію.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇 безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

У рамках театрального фестивалю моновистав «Монологи над Ужем», та у співпраці із Закарпатською обласною універсальною науковою бібліотекою імені Федора Потушняка, до обласного центру Закарпаття завітає режисер Михайло Журавель.

26 лютого о 17:00 в бібліотеці ім. Ф. Потушняка Михайло Журавель представить авторську стендап комедію «Тихо начитаний». 

Ось як анонсує свою стендап комедію Михайло Журавель: Я директор Одеського культурного центру, генеральний продюсер національного фестивалю театрів «Молоко» в Одесі, Миколаєві, Херсоні, експерт Українського культурного фонду, батько 3 дітей, який прочитав 300 книг  написав стендап комедію, ґрунтовну на власному досвіді читання та плекання цієї чесноти у своїх дітях «Тихо начитаний» про українську книгу та літераторів Андрія Любку, Мирослава Дочинця, Сергія Дзюбу, Артемія Кірсанова, Василя Піддубного, Віталія Запеку, Братів Капранових, Юрія Журавля. Більшість з написаних та згаданих вище нині в ЗСУ або волонтерять.

Говоритимемо та сміятимемося про читання і не тільки…

Після вистави відбуваються аукціони, гроші від продажу лотів йдуть на потреби ЗСУ

Вхід вільний!

Інформаційна підтримка: газета «Закарпатські оголошення»

Закарпатпост