Закарпатські патрульні, що воюють у гарячих точках, отримали подарунки від земляків

⚡️Під час перебування в Донецькій області разом із колегами відвідали ще одну бойову групу наших земляків – артилерійський розрахунок Д-30 Патрульної поліції Закарпатської області.

Передплатіть газету ПОРАДИ на своїй пошті ❤️ індекс 91145 ❤️ реклама в газеті 067 666 90 90

Це той унікальний випадок, коли патрульна поліція виконує завдання, які в мирний час ні за формою, ні за змістом не входять у їхні повноваження, обов’язки та перелік професійних навичок.

Але війна стерла всі межі. І зараз на лінії зіткнення з ворогом діє група хоробрих закарпатців, патрульних поліцейських, котрі артвогнем підтримують підрозділи ЗСУ на напрямку зосередження основних сил окупантів.

Давно хотів побачити хлопців і нарешті це сталося! Поспілкувалися, переказали вітання від краян, подарували розвідувальний дрон та засоби автономного живлення для обладнання. Своєю чергою поліцейські показали гармату, з якої вправно знищують ворога.

Вкотре впевнююсь у тому, що Закарпаття – це край найкращих воїнів, справжніх патріотів, які за тисячу кілометрів від рідної домівки захищають країну, ціною власного життя роблять неможливе, щоб вигнати терор з України, повідомляє Закарпатська ОВА.

Дякуємо за мирне небо в нашому регіоні.
Ми пишаємося! Закарпаття пишається!

Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!

Відео можна подивитися у нашому тг-каналі: тут

ЗакарпатПост