На Закарпатті проживає 22 довгожителі, які переступили столітній рубіж

На обліку в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Закарпатській області станом на 1 лютого цього року перебуває 26 960 осіб, яким виповнилося 80 і більше років. Переважна більшість із них – жінки, їх 20151. Чоловіків – 6809.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

22 закарпатським пенсіонерам виповнилося 100 і більше років. Найбільше довгожителів мешкає на Мукачівщині – шестеро, на Хустщині та Ужгородщині – по п’ятеро, на Тячівщині – четверо. По одному довгожителю, які переступили столітній рубіж, проживає на Міжгірщині та Перечинщині.

Найстаршому жителю Закарпаття у вересні минулого року виповнилося 104 роки. Він проживає у селі на Мукачівщині. Пенсію чоловік отримує із 1976 року.

Загалом на початок року в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Закарпатській області перебуває на обліку 254,1 тис. пенсіонерів, з яких 57,4 тис. – працюючі пенсіонери.

Головне управління Пенсійного фонду України у Закарпатській області

ЗакарпатПост