На Закарпатті стартує конкурс заявок на отримання ґрантів, розміром до 1000 доларів для бізнесу. Як взяти участь?

👉Шанс отримати до 10 000 $ у гривневому еквіваленті мають власники місцевих та релокованих мікро-, малих та середніх підприємств Закарпаття.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Конкурс на отримання ґрантів організовує ГО «ЦеГрІн Закарпаття» у рамках проєкту «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області» у співпраці з Міжнародною організацією праці в рамках проєкту «Підтримка економічної участі вразливих груп населення, включно з ВПО, в Україні», ініційованого Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH за дорученням уряду Німеччини.

Партнери проєкту: Закарпатська ОВА, Закарпатський обласний центр зайнятості, Центр зайнятості вільних людей, АРР «Закарпаття», Інноваційна освіта Закарпаття.

❗️ Учасники можуть отримати ДО 10 000 $ у гривневому еквіваленті (366 500 грн), якщо планують їх витратити на:

● оплату праці,
● закупівлю сировини та матеріалів,
● орендну плату за приміщення,
● закупівлю чи оренду обладнання,
● лізинг,
● консультативні послуги.

❗️ Один учасник може подати лише одну заявку на одне підприємство.

❗️ Реалізувати свій проєкт ґрантер має не пізніше як за 3 місяці з моменту отримання коштів. Відповідальність за сплату податків, зборів та інших платежів, пов’язаних з ґрантом, несе отримувач коштів — переможець конкурсу, повідомляє Закарпатська обласна рада.

ЗакарпатПост