Залишити 8 березня вихідним в Україні чи зробити робочим днем

Враховуємо думку кожного українця: долучайтеся до опитування в Дії про 8 березня.

Передплатіть газету ПОРАДИ на своїй пошті ❤️ індекс 91145 ❤️ реклама в газеті 067 666 90 90

Опитування в Дії — унікальний кейс електронної демократії, який дозволяє в кілька кліків дізнатися думку українців з певного питання. Напередодні 8 березня проводимо опитування — залишити цей день вихідним чи все ж таки він має бути робочим. З 28 лютого до 6 березня кожен може поділитися думкою в Дії, яку врахують перед ухваленням законопроєкту.

У більшості країн 8 березня — це звичайний робочий день, а от у пострадянських, зокрема і в Україні, — офіційний вихідний.

Пропонуємо вирішити: залишити свято 8 березня вихідним в Україні чи зробити робочим днем. Висловити свою думку щодо цього може кожен українець у Дії.

Щоб узяти участь в опитуванні, авторизуйтеся у застосунку, оберіть «Послуги», а далі — «Опитування».

Проголосуйте за один із трьох варіантів:

Цей день має бути робочим

Залишаємо вихідним

Не можу визначитись

Результати будуть доступні після завершення голосування. Продовжуємо й надалі розвивати електронну демократію.

Опитування в Дії — важлива послуга для розвитку електронної демократії в країні. Вона дає можливість державі спілкуватися з українцями й отримувати цінний зворотний зв’язок. За рік у Дії провели десять опитувань, в яких взяли участь понад 7,3 млн осіб.

Опитування в Дії реалізоване за парламентської ініціативи у співпраці Мінцифри з Міністерством культури та інформаційної політики України.

Закарпатпост