У Рахові на пожежі загинув 64-річний чоловік

3 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного обійстя, розташованого на вулиці Лазівській у Рахові.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Загорання виникло в літній кухні, де проживав 64-річний чоловік. Його колишня дружина, що мешкала поруч у житловому будинку, вийшла надвір у справах і помітила дим. Вона ж зателефонувала за номером 101, але ще до прибуття пожежних підрозділів загасила вогонь підручними засобами. Полум’я знищило ліжко й речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м.

На жаль, чоловіка 1959 року народження не вдалося врятувати – найімовірніше, він отруївся продуктами горіння, повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

Працівники ДСНС вкотре закликають закарпатців бути обережними у побуті: викорустовувати електро- та нагрівальні прилади за призначенням та дотримуючись правил безпеки. І хоча вдень надворі вже весна, однак ночі залишаються морозними, тож особливу увагу надзвичайники просять приділяти пічному опаленню та теплогенеруючим приладам, а також безпечно користуватися газовими пальниками і генераторами.

Закарпатпост