На Закарпатті в цьому році ремонтуватимуть дороги

Про це повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Будівництво нових доріг та ремонт наявних – про ці й інші питання розвитку інфраструктури Закарпаття говорили разом із Віцепрем’єр-міністром з відновлення України – Міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим і головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафою Найємом.

Розширення виробництва в нашому регіоні та збільшення трафіку вантажних перевезень високої тоннажності значно пошкодили дорожні артерії. Це стосується як мережі державних доріг, так і місцевих. Коштів у бюджетах тергромад не вистачає, щоб вчасно та в необхідному обсязі виконати поточний ремонт.

Тож питання відновлення та розвитку дорожньої інфраструктури висуваємо на державний рівень, щоб консолідувати зусилля і знайти оптимальні шляхи співпраці в цьому напрямку. Міністерство знає про ситуацію, яка склалася, й погодилося сприяти у вирішенні нагальних проблем. Важливо, щоб нові та чинні підприємства мали хорошу логістику, від цього залежить наповнення державного бюджету, з якого фінансуються видатки на оборону. Водночас громади не повинні страждати від руйнування доріг великогабаритною вантажною технікою.

Дякую Олександру Кубракову та Мустафі Найєму за підтримку. Вирішення цього питання стимулює економічний ріст Закарпаття і є важливим елементом розвитку громад та територій.

ЗакарпатПост