Поранених рашистів в окупованому Бердянську відправили до «гінекології»

👩🏼‍⚕️ Відповідно до зведення Генштабу, у Бердянську Запорізької області місцеві медичні установи переповнені пораненими російськими окупантами. Зокрема, усі пацієнтки було виписано з гінекологічного відділення, щоб розмістити 30 поранених росіян. У хірургічному та ЛОР відділеннях розмістили 80 важкопоранених загарбників.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

🚀 За добу авіація Збройних Сил завдала п’яти ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також один удар по позиції зенітно-ракетного комплексу супротивника. Підрозділи ракетних військ та артилерії завдали ударів по трьох районах зосередження рашистів.

🎫У Ясинуватій, Жданівці, Харцизьку та Амвросіївці тимчасово окупованої Донецької області місцеві окупаційні адміністрації та підконтрольні їм будинки культури організують видачу партійних квитків партії “Єдина росія” серед колаборантів.

ЗакарпатПост