Як живуть ведмеді в Реабілітаційному центрі в Синевирі

Не усі клишоногі, які перебувають в Реабілітаційному центрі бурих ведмедів НПП «Синевир» цієї зими залягали на зимовий відпочинок.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Деякі навіть дуже активні та жваві

Сьогодні, спостерігаючи за життям та поведінкою диких звірів, співробітники РЦБВ з впевненістю говорять про те, що природні умови в Центрі, ландшафт та клімат краю є типовими для існування ведмедів цього виду і найкраще підходять для повернення їх до нормального життя.

Тут ведмеді, крім вільного пересування по відведеному їм вольєру, мають і свій повноцінний раціон їжі, а також систематичне медичне обстеження стану здоров’я.

При потребі сповна користуються літніми та осінніми дарами природи – соковитими травами та їх корінням, корою дерев смереки та ялиці, фруктами та горіхами, ягодами малиною, ожиною, чорницею тощо. Всі ці поживні речовини є складовою їхнього харчування, а також важливою передумовою зимового сну, повідомляє Закарпатська ОВА.

ЗакарпатПост