«Минай» та «Олександрія» зіграли внічию

 Команди зіграли у стартовому матчі 17-го туру української Прем’єр-ліги (УПЛ). Поєдинок у селищі Минай завершився з рахунком 1:1.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Підопічні Володимира Шарана вийшли вперед у дебюті зустрічі – вже на другій хвилині Вадим Вітенчук скористався помилкою голкіпера гостей Микити Шевченка та відправив м’яч у ворота, пише ТСН.

Олександрійці відігралися наприкінці поєдинку – Максим Третьяков забив на 84-й хвилині та приніс своїй команді нічию.

Це третя поспіль нічия на посаді керманича «Олександрії» для виконувача обов’язків головного тренера збірної України Руслана Ротаня, який також очолює молодіжну національну команду.

Після цього матчу «Олександрія» (27 очок) залишилася на п’ятому місці в УПЛ. «Минай» (15 балів) посідає 14-ту позицію.

У наступному турі команда Ротаня 17 березня зіграє з «Металістом», а закарпатці 19 березня зустрінуться з «Колосом».

Головний тренер «Минаю» Володимир Шаран прокоментував нічийну проти «Олександрії» гру, яка мала всі шанси стати для нас переможною.

«Ми могли перемогти. Забили гол, який відпрацьовували на тренуваннях. Ми повинні були пресингувати – це дало результат. Швидкий м’яч нам поміг, могли забити наприкінці першого тайму ще. Але не реалізували моменти. А в другому таймі я здивувався, коли побачив, що творять арбітри. Хай мене штрафують, але я скажу: були епізоди, які були на нашу користь (фоли), а свистіли в інший бік. І основне: коли нам забивали, Кожушко був в офсайді. Він сам не очікував, що арбітри не піднімуть прапорець.

Вдячний хлопцям. За віддачу. Будемо рухатися далі. Не дивимося в таблицю, працюємо далі, головне, щоб всі були здорові. Бо багато гравців пропускали підготовку, хтось грав на уколах. Зіграли як могли. Вдячний за це хлопцям».

фото зі сторінки FC Minaj

Закарпатпост