Гороскоп з 13 по 19 березня

Усі проблеми, з якими може зіткнутися людина зараз – через зайву самовпевненість, зазначено в гороскопі на 13 – 19 березня. Нас чекає низка небесних явищ, які можуть викликати суттєву напругу у відносинах між людьми, але любов зрештою переможе, стверджують астрологи.

передплати газету Поради Здоров’я на своїй пошті – індекс 89266 💙 💛 рекламуйся в газеті 067 666 90 90

І хотілося б потішити позитивним прогнозом, пише Інформатор. Але найближчі дні ймовірно будуть складними, нервовими, відзначають астрологи, які склали гороскоп на тиждень 13 – 19 березня 2023 року. Потрібно готуватися до емоційних сплесків, розбіжностей, конфліктів. Є ризик неправильних рішень, невдалих фінансових вливань. Астрологи радять знизити ділову активність, займатися поточними справами, але не будувати великих планів і не розпочинати важливих справ.

Місяць зараз йде на спад. У такий час краще завершувати колишні справи, а не розпочинати нові. Добре повертати борги, виправляти допущені раніше помилки. Хоча є й ризик наплодити нові. Чергова фаза Місяця – остання чверть – відбудеться 15 березня. Це буде найскладніший день тижня, і не лише саме через Місяць.

Овен (21 березня – 19 квітня) – прийдуть обнадійливі новини

У вас попереду добрий тиждень. Переважатиме позитивний емоційний настрій, також буде багато енергії. Тому ви зможете зробити більше, ніж розраховували, вже з понеділка взявши бика за роги. Ключ до успіху для вас зараз – це зв’язки, знайомства, впливові друзі, які можуть допомогти у вирішенні якихось проблем.

Треба відзначити, що над вами висить тягар якихось важких, невирішених питань. Те, що саме зараз вас не чіпає, але маячить десь на горизонті. Або те, що отруює настрій увечері, коли ви намагаєтеся розслабитися і відволіктися від турбот. Але й тут є якісь зрушення на краще, обнадійливі новини. Незабаром складні проблеми, що стосуються вас, почнуть вирішуватись.

На початку березня ви могли відчувати буйство емоцій, закоханість, романтичну наснагу. А зараз період, коли ви починаєте ставитися до почуттів більш розважливо. І це добре – особливо для вашого партнера, якого ви тепер не будете мучити скиглями та ревнощами.

Найкращі дні: 13, 14 березня.

Телець (21 квітня – 20 травня) – вдасться швидко виправити помилки

У ваше життя повертається гармонія, якої, можливо, вам гостро не вистачало останнім часом. Щоправда, це буде відчутно не з початку тижня, скоріше у середині. Перші дні можуть виявитися досить стресовими, ризикованими. Щоправда, є і плюс – мабуть, вдасться непогано заробити. Принаймні грошей у вас буде мабуть більше, ніж зазвичай. Гармонія у душі почне зароджуватися десь у четвер. Можуть вирішитись важливі питання, які турбували останнім часом. Примітно, що, швидше за все, ці питання більше пов’язані з особистими переживаннями, сімейними справами – а не з кар’єрою чи бізнесом.

Щодо кар’єри – тут все більш менш рівно (за винятком згаданих перших двох днів тижня). У вас можливі прорахунки, помилки, які дуже швидко, цього ж тижня, вам вдасться виправити. Тож, швидше за все, цей період пройде без втрат і проблем.

Найкращі дні: 16, 17 березня.

Близнюки (21 травня – 20 червня) – не розслабляйтеся передчасно

Ви завершуєте якусь важливу справу, якою займаєтеся вже кілька тижнів чи навіть більше. Але розслаблятися зарано. Ви на тій стадії, коли невелика помилка може звести нанівець усі попередні зусилля. Тому не втрачайте пильності та звертайте увагу на дрібниці. Тиждень суперечливий для кар’єри, бізнесу. Тут багато залежить від швидкості ваших дій та вірності прийнятих рішень.

Але якщо ви все зробите правильно, друга частина тижня прийде спокійно, можна буде розслабитися. З’явиться більше часу для сім’ї та друзів.

До речі, у вас зараз може розширитись коло спілкування, з’являться нові знайомства. На думку спадатимуть цікаві ідеї. Чекайте на новини здалеку і зустрічей з приятелями, яких сто років не бачили.

Найкращі дні: 18, 19 березня.

Рак (21 червня – 22 липня) – попереду зустріч після розлуки чи примирення

У вас буде багато роботи, повсякденного клопоту. Ви не надто задоволені нинішнім становищем, але саме зараз щось має змінитися, і у вас з’явиться можливість значно покращити свою ситуацію. Це може бути перспектива підвищення по службі, збільшення зарплати. Що ще цікавіше – то це можливі перспективи у бізнесі, а також короткі справи, завдяки яким можна непогано заробити.

Зараз можна братися за будь-які справи, але дуже важливо – не ризикувати. Тому займайтеся лише тим, у чому добре знаєтеся. Інакше неминучі поразки та збитки.

Хороша новина в тому, що ви матимете позитивні зміни в особистому житті, в якому не все було гладко останнім часом. Може, вам не вистачало часу, а тепер він з’явиться. Але ще ймовірніше йдеться про зустріч після розлуки або примирення після сварки. Мабуть ця тема стане головною наступного тижня.

Найкращі дні: 15, 17 березня.

Лев (23 липня – 22 серпня) – будуть яскраві, захоплюючі почуття

Ви, як і раніше, не можете знайти правильне рішення або надто емоційно реагуєте на свої проблеми. В емоційній сфері Львів явно є якийсь негатив. Причому це у вас вже не перший такий тиждень. Що вам насправді потрібно, так це чиїсь розсудливість та слушна порада. А також чіткий план для себе на найближчий час.

Для активних дій момент поки не настав. Але щоб упорядкувати в голові свої проблеми, розкласти по поличках і почати вигадувати, як все це вирішити, час якраз дуже підходящий.

Лікувати поганий настрій можна покупками, візитами до яскравих місць – виставок, музеїв, концертів, клубів. А також побаченнями. В особистому житті можуть відбутися якісь важливі зміни. Почуття, що зароджуються зараз, можуть не виявитися міцними, але, безперечно, будуть яскравими і захоплюючими.

Найкращі дні: 13, 14 березня.

Діва (23 серпня – 22 вересня) – понервуєтесь, але отримаєте гарний результат

Ситуація у вашому житті покращується з кожним днем. Ви відчуваєте все більше спокою та впевненості у своїх силах. Крім того, у вас можуть бути позитивні зміни в особистому житті. І це додасть позитиву, як і весняна погода, що пробуджує романтичні почуття. Також тиждень, ймовірно, буде пов’язаний з дорогими покупками або значними грошовими вкладеннями.

Початок тижня може виявитися нервовим, хвилюючим. Прийдеться викладатися на повну, відчуватимете втому. Але саме ці дні будуть і найбільш плідними у всьому, що стосується кар’єри та бізнесу.

Якщо ви не зважилися на якийсь ризикований крок до четверга, то потім вже не варто ризикувати. Друга половина тижня буде хорошою, щоб оцінювати свої результати, підбивати підсумки. Ви відчуєте деякий спад енергії, але це тимчасово.

Найкращі дні: 16, 17 березня.

Терези (23 вересня – 22 жовтня) – прокидаються азарт та драйв

Головна риса найближчих семи днів – впевненість та спокій. Ви відчуватимете, що все робите правильно – і, ймовірно, це дійсно так. Принаймні в усьому, що стосується кар’єри та бізнесу. Ви, напевно, відчуваєте себе частиною команди людей, об’єднаних спільною ідеєю; намагаєтеся працювати злагоджено і не допускати непотрібних конфліктів.

Причому, якщо в попередні дні вам можливо не вистачало енергії або інтереса до справ, якими ви займалися, то тепер це все сильніше вас захоплює. Прокидаються азарт та драйв.

А ось у особистому житті не виключені зміни. І не факт, що на краще. Вам доведеться щось переосмислити, по-новому оцінити. Можете відчувати розчарування, переживати чи стати надто підозрілим. Втім, конфліктів, бурхливих емоцій зараз не передбачається.

Найкращі дні: 18, 19 березня.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада) – важливо уникати будь-якого ризику

Вам потрібна обережність. Головна проблема майбутнього тижня в тому, що в ризикованих справах, які ви в минулому провертали не раз і завжди без наслідків, цього разу може не пощастити. Збитки та втрати чатують там, де ви й не очікуєте. Тому головна порада астрологів на наступний тиждень – не треба ні в чому ризикувати. Особливо це стосується інтриг у професійній сфері, таємних любовних побачень, алкоголю та інших подібних речей. А ще слід бути дуже уважним за кермом.

Зазначимо, що тиждень ви можете пережити і без втрат. Усі загрози, описані раніше, потенційні. Але скидати з рахунків їх не варто.

Зараз ви не схильні перевантажувати себе роботою і більше цікавитеся тусовками, дружніми компаніями та вечірками. Іноді вам буває нудно – це і підштовхує до того, щоб шукати пригоди собі на голову. Так ось, не варто їх шукати, краще вже скучте.

У вихідні зростає ризик конфліктів із друзями та інших дурних непорозумінь. Ці дні добре провести вдома, у родинному колі. Також добре у вихідні відвідати батьків.

Найкращі дні: 14, 16 березня.

Стрілець (22 листопада – 22 грудня) – ви як острів спокою у бурхливому морі

Навколо вас панує хаос, але вас він зачіпає лише частково. І це робить вас сильною фігурою серед усіх, хто вас оточує. Ви здаєтеся острівцем спокою в бурхливому морі, до якого прибиваються виснажені жертви стихії. У вас на наступному тижні буде ціла низка нових знайомств, і про допомогу вас будуть просити частіше, ніж звичайно. З огляду на характер Стрільців неможливо повірити, що вони відстороняться або відмовлять. А шляхетність і великодушність завжди приносять користь. Вас наступного тижня не раз хвалитимуть і ставитимуть за приклад.

Щоправда, середина тижня явно пов’язана із стресом. Також у цей період ви витратите значно більше, ніж планували. Але при цьому прийдете до результату, який вас задовольнить.

Астрологи радять правильно розраховувати сили, уникати перевтоми. Ще зараз важливо приділяти достатньо уваги людям, які вас люблять. Є тенденція, що час, проведений з цими людьми, перетворюється для вас на просто формальність. Головне не вважати це охолодженням почуттів. Просто ваша голова зараз зайнята іншими речами.

Найкращі дні: 13, 14 березня.

 Козеріг (23 грудня – 20 січня) – потепління в особистому житті

У вас зараз все добре та стабільно. Справи йдуть своєю чергою – нехай немає великих звершень, але немає і авралів. У Козерогів найближчим часом буде багато фізичних сил та енергії. Прекрасний тиждень для спорту, туризму чи просто піших прогулянок містом, візитів у гості чи на публічні заходи.

Ви будете наводити порядок у справах, перевіряти вже зроблену роботу, готувати доповіді, звіти чи презентації. Також ви, очевидно, маєте виступати перед групою слухачів, і ви можете терпляче до цього готуватися.

У особистому житті намічається значне потепління. Самотні Козероги можуть розраховувати на приємне знайомство. Якщо в недавньому минулому стосунки з коханою людиною охолонули, то найближчим часом від колишнього відчуження не залишиться ні сліду.

На вихідних на вас очікує марафон по супермаркетах та ТРЦ. Імовірні покупки, оновлення гардеробу – або ви робите запаси продуктів. Це може серйозно вимотати.

Найкращі дні: 15, 16 березня.

Водолій (21 січня – 19 лютого) – є спосіб, як уникнути конфліктів

Тиждень пов’язаний із якоюсь кризою, яка вже давно назрівала. Вас і раніше періодично охоплювало бажання поміняти одразу все, що не влаштовує у житті. І на цьому тижні є ризик, що це бажання стане непереборним. Тому не можна виключити конфлікти, бурхливі з’ясування стосунків, що  навіть може призвести до розриву. Або до звільнення… Загалом, все це – не найкраща ідея, але іноді настають моменти, коли несправедливість вже неможливо тримати у себе всередині.

Всі можливі конфлікти, чи то сімейні, чи професійні, у вас зараз мають одну природу – це гроші. Якщо уважніше дивитися по сторонах, то можна побачити кілька справ, які допоможуть поліпшити ваше фінансове становище. Корисно зосередитися на цих справах, все інше тимчасово відкласти. Тоді й конфліктів вдасться уникнути.

Хороша новина в тому, що ціла низка ваших бажань здійсниться у вихідні. Але цьому передуватимуть хвилюючі дні.

Найкращі дні: 18, 19 березня.

Риби (20 лютого – 20 березня) – романтичні думки все більше захоплюватимуть

У Риб тиждень обіцяє бути цілком рівним. Справи на роботі підуть без потрясінь та великих змін. Ви відчуваєте, що знаходитесь саме там, де маєте. Позитивні події можуть статися в тому, що стосується ваших фінансів та власності. Вдасться непогано заробити, укласти вигідну угоду, щось вдало продати.

У другій половині тижня вам не варто розпочинати важливі справи. Також краще утриматися від подорожей. І те, й інше може бути пов’язане із несподіваними збитками.

Можливо, вам бракувало гармонії в особистих стосунках. Скоро тут все налагодиться. Самотніх риб чекають побачення та приємні знайомства. Причому цих знайомств може бути відразу багато. Взагалі любовні справи, романтичні переживання найближчим часом займатимуть думки Риб все сильніше, відтісняючи все інше на задній план. І в цьому нема нічого страшного. Так і має бути з наближенням справжньої весни.

Найкращі дні: 15, 16 березня.

Закарпатпост