У Дубриничах попрощалися з Героєм Богданом Янчиком

Громада Малоберезнянсько-Дубриницької ОТГ провела в останню дорогу полеглого за кожного з нас захисника – Богдана Янчика.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

З благословення керуючого Мукачівської єпархії чин відспівування у співслужінні духовенства Перечинського та Великоберезнянського благочинь очолив благочинний Великоберезнянського благочиння, протоієрей Василій Поп, повідомляє Мукачівська православна єпархія.

Заупокійна молитва лунала в Свято-Успенському храмі села Дубриничі. Після звершеного богослужіння тіло Героя було віддано землі на сільскому цвинтраі в алеї Героїв України, які віддали своє життя за територіальну цілісність та суверинітет нашої Держави.

Попрощатися з Героєм прийшло багато побратимів, друзів та односельчан покійного.

Богдан Янчик народився у 1985 році  в селі Дубриничі. Старший навідник мінометного взводу, вірний присязі та Українському народу, 21 грудня 2022р з честю загинув під час ведення бойових дій поблизу н.п. Яковлівка Донецької області. Богдан проходив службу у складі 15 ОГШБ.

Висловлюємо щирі співчуття сім’ї та родині загиблого Героя.

Закарпатпост