Штормове попередження: 15 березня на Закарпатті очікується погіршення погодних умов

У зв’язку з проходженням холодного фронтального розділу через територію Закарпатської області вдень 15 березня очікується погіршення погодних умов. Пройдуть дощі, місцями з переходом в мокрий сніг, в горах сніг.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Про це повідомляє Закарпатський центр з гідрометеорології.

В горах 15 березня місцями хуртовини. Подекуди посилення північного вітру до 15-20 м/с. Очікується вдень зниження температури повітря в західній та центральній частині на 7-10°. Вночі 16-го температура повітря становитиме 2° тепла – 3° морозу, в горах місцями 4-7° морозу. На гірських ділянках доріг подекуди ожеледиця.

По області хмарно, вночі без істотних опадів, вдень часом дощі, місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. Вдень в горах місцями хуртовина. Вітер північний 7-12, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 6-11° тепла, в горах місцями вночі до 1° морозу, вдень 0-5° тепла.

Закарпатпост