“Я вважаю, що моя місія — захищати Україну!” Історія добровольця Олександра, багатодітного батька

Олександр — військовий 128-ї бригади. До війни чоловік займався ремонтом верстатів виробничого обладнання, а з початку повномасштабного вторгнення добровільно пішов захищати Україну. Брав участь у звільненні Херсону та у боях на Бахмутському напрямку. Вдома на військового чекають троє дітей та дружина.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Свою історію, як вирішив стати до лав ЗСУ, до Дня українського добровольця Олександр розповів Суспільному.

Олександр народився у Харкові, у 2017 році переїхав на Закарпаття. Чоловік за фахом — енергетик. Він навчався у Харківському політехнічному інституті. До початку повномасштабного вторгнення Росії Олександр займався ремонтом верстатів виробничого обладнання. 26 лютого 2022 березня пішов до військкомату. Розповідає: “Наприкінці 2021 року до кордонів України з Білорусією та РФ було стягування техніки. Я відчував, що є небезпека вторгнення. 24 лютого, коли сталось саме вторгнення, масованими ракетними обстрілами, нападом, в той же день я зрозумів, що потрібно робити правильні дії, вирішив стати до лав ЗСУ. На третій день війни я пішов до військкомату. Я вважаю, що моя місія — захищати Україну!”.

Олександр брав участь у звільненні Херсону та у боях на Бахмутському напрямку. Військовий каже: “Найбільше нас стимулює подяка від людей, для яких все це робиться. Це — стимул для військових”.

"Я вважаю, що моя місія — захищати Україну!" Історія добровольця Олександра, багатодітного батька

Фото військового 128-ї бригади Олександра

“Після перемоги України я буду займатися або роботою за фахом, або ж пробувати нові можливості. Адже потрібно навчатися та рухатися вперед”, — розповів військовослужбовець. З товаришами по службі Олександр планує продовжувати спілкування і після перемоги. Каже: “У мене багато побратимів, гарних товаришів. Ми пройшли разом багато непростих моментів”.

"Я вважаю, що моя місія — захищати Україну!" Історія добровольця Олександра, багатодітного батька

Фото військового 128-ї бригади Олександра

Вдома на Олександра чекають троє дітей та дружина. Жінка каже, про те, що чоловік добровільно став до лав ЗСУ, дізналися не одразу, а через два тижні. Родина пишається Олександром та підтримує його рішення.

ЗакарпатПост