Закарпатських прикордонників, що захищають Україну, відзначили нагородами

12 військовослужбовців Мукачівського прикордонного загону, які повернулися із зони проведення інтенсивних бойових дій отримали нагороди.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомили в пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Двоє із них отримали відзнаки Міністерства внутрішніх справ України. Так, капітана Дмитра Черевиченка та штаб-сержанта Юрія Майкута за зразкове виконання службового та конституційного обов’язків, вагомий особистий внесок у справу охорони державного кордону нагородили нагрудними знаками «За відвагу в службі» та «За відзнаку в службі».

За вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, зразкове виконання військового обов’язку в умовах воєнного стану, мужність та героїзм, проявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України штаб-сержанта Віктора Кердівару нагородили відзнакою Ради національної безпеки і оборони України – медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» I ступеня.

Ще дев’ятьох прикордонників за самовіддані дії під час виконання бойових завдань з відбиття збройної агресії російської федерації на території Донецької області, проявлені мужність, витримку та високий професіоналізм, нагородили відзнакою Державної прикордонної служби України – нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону».

ЗакарпатПост