Відійшов у засвіти закарпатський письменник Василь Мулеса

Кілька років письменник боровся з невиліковною хворобою.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Письменники Закарпаття.

«Сьогодні пішов від нас наш колега Василь Мулеса. Волонтер, патріот, член НСПУ, громадянин, вчитель…

Кілька років Василь мужньо боровся з невиліковною хворобою. Це спонукало його до більш активного життя, як не дивно. Василь запалювався новими ідеями, прагнув негайно реалізовувати їх, видавав просвітницьку літературу, відвозив її на фронт… Поспішав…

І ось він, великий оптиміст і енерджайзер, лежить і вже нікуди не поспішає…

Вічна тобі пам’ять, друже.

Правління Закарпатської обласної організації НСПУ висловлює співчуття родині та близьким. Сумуємо разом з вами…», – йдеться на сторінці Письменники Закарпаття.

Василь Мулеса народився 15 липня 1957 року в Зарічові на Перечинщині. Здобув освіту філолога в Ужгородському університеті, був членом Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів, автором книг «Цвіт ялиці» (1999), «На чатах добра» (2003), «Зірки над Тисою» (2005), «Псоглавці» (2006), «Заричово» (2009), «Синіми берегами» (2011), «Листова повінь» (2016).

Закарпатпост висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Світла пам`ять про справжнього українця назавжди залишиться в наших серцях.

Закарпатпост