В Ужгороді відкриють благодійну виставку: збиратимуть на підтримку 128 бригади

В обласному центрі Закарпаття відкриють благодійну виставку художниці з Харкова

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Завтра в Ужгороді стартує благодійна художня виставка «Весна переможного року», де свою колекцію з понад 30 робіт презентує харків’янка Соня Морозюк.

Картини мисткині, котра, зокрема, відома як авторка стінопису в Києві «Що крутіше, ніж сім’я в 44 млн?», відвідувачі зможуть придбати. Половину коштів від продажу робіт та 100% вартості квитків спрямують на підтримку бійців нашої 128-ї бригади.

📍 Відкриття експозиції в Закарпатському обласному художньому музеї ім. Й. Бокшая сьогодні анонсували на брифінгу. Директор департаменту культури ОВА Євген Тищук підкреслив, що зараз дуже важливо підтримувати креативні ідеї і йти в ногу з часом.

💬 «Мистецтво завжди відповідає на виклики часу, й українські митці перебувають на передовій культурного фронту», – зазначив Євген Тищук.

Художниця, яка своєю творчістю розповідає світу правду про незламність і боротьбу українців, уперше презентує роботи на Закарпатті. До того ж, за словами самої Соні Морозюк, це буде її перша музейна виставка. Креативна директорка мисткині Дарія Буряченко зазначила, що вони дуже раді новим колабораціям і тому, що останні гарно відкликаються у людей.

🤝 До реалізації арт-проєкту також приєднаються партнери – керівниця благодійної організації «Yarema Foundation» Ольга Ярема та представниця БФ «H0pe.ua» Олена Диченко.

ЗакарпатПост