Ужгород попрощався з Героєм Сергієм Митропольським

7 березня в Ужгороді віддали шану ще одному захиснику, який повернувся додому на щиті. 39-річний старший солдат Сергій Митропольський загинув у бою біля села Новоандріївка Пологівського району Запорізької області 8 березня 2023 року, мужньо боронячи Україну від російських загарбників.

Сергій Ігорович Митропольський народився 30 січня 1984 року в Ужгороді. Навчався у загальноосвітній школі №1, після закінчення якої вступив на факультет міжнародних економічних відносин УжНУ, успішно його закінчив. Служив в українській армії у повітряно-десантних військах.

Працював за фахом у ТОВ «Джейбіл Юкрейн Лімітед», де зробив успішну кар’єру.

Із початком повномасштабної війни не вагаючись став на захист України, служив старшим стрільцем другої механізованої роти першого механізованого батальйону військової частини А 7013.

На площу Народну, де відбувся чин похорону, попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, колеги, міський голова Богдан Андріїв, заступник начальника Ужгородської РВА Радіон Кіштулинець, військовослужбовці, мешканці громади.

Священник відслужив заупокійну Літургію, від головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного зачитали пам’ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння у лавах ЗСУ.

Сергій Митропольський був чудовою людиною, колегою та другом, прекрасним керівником і справжнім патріотом – так відгукуються ті, хто знав його близько. І запам’ятають його як світлу, розумну, надзвичайно позитивну людину, повідомляє Ужгородська міська рада.

Поховали воїна на Пагорбі Слави.

У захисника залишилися батьки, сестра, дідусь.

Схиляємо голови в журбі та розділяємо горе з рідними.

Вічна та світла пам’ять Герою…

ЗакарпатПост