Гороскоп на тиждень з 20 по 26 березня

Цього тижня градус у конфліктах між людьми послабшає, а близькі люди повернуться додому після розлуки, вказано в гороскопі на 20 – 26 березня.

передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті 😍 індекс 91145 😍 замовляй рекламу в газету 067 666 90 90

Інформатор пише, що понеділок, 20 березня, може виявитися важким та складним днем: він якраз напередодні Новомісяччя, коли Сонце проходитиме через останній градус знаку Риб. В астрології це буде день, коли кінець луного місяця збігається з кінцем сонячного року – вкрай рідкісне явище. Краще цей день провести у спокої та самоті, відповідальних рішень приймати не варто. День може бути багатий на сварки та нервові струси. На щастя, наступного тижня лише один такий несприятливий день.

Овен (21 березня – 19 квітня) – ви, як і раніше, на підйомі

Ви продовжуєте бути на підйомі. Як і минулого тижня у вас буде багато сил та енергії. Тому зможете здійснити безліч справ та отримати відмінні результати. Але цього тижня вдасться ще й непогано заробити, і що ймовірно порадує навіть більше, ви отримаєте новини про заробітки в майбутньому. Зміцняться особисті стосунки: якщо у вас був момент відчуження із коханою людиною, від цього не залишиться й сліду. У вас все дуже непогано із станом здоров’я. У хворих самопочуття значно покращиться вже в перші дні тижня.

Найкращі дні: 21, 22 березня.

Телець (21 квітня – 20 травня) – не можна розслаблятися, але можна виговоритися

У вас відбуватиметься безліч подій – зустрічі, переговори, поїздки, суперечки, заповнення нудних документів. При цьому вас супроводжуватиме невпинне бажання розслабитися, відволіктися від цього. Але спершу треба довести все розпочате до кінця. Через невідповідність бажань і суворої необхідності ви періодично дратуватиметеся або сумуватимете. Плюс у тому, що поруч із вами знаходиться людина, від якої ви завжди отримаєте підтримку. Можна з нею виговоритись чи порадитися. В особистому житті ви маєте повну гармонію. Одним словом, справи йдуть зовсім непогано. Друга половина тижня буде набагато вдалішою і позитивнішою за першу, коли додатковою проблемою може бути нездужання або загострення хронічної хвороби.

Найкращі дні: 24, 25 березня.

Близнюки (21 травня – 20 червня) – для успіху вам потрібні союзники

У вас можуть виникнути перешкоди у справах. Якась жінка плете навколо вас інтриги, заважає досягти здійснення бажань. І вам краще змінити тактику – не бити в лоба, а йти в обхід. Шукайте союзників, домовляйтесь про спільні дії. Саме так ви зможете мінімізувати будь-яку загрозу. Що стосується лобового зіткнення, тут більш імовірна ваша поразка. У другій половині тижня у вас може бути занепокоєння через фінанси або власність, але проблеми ви зумієте благополучно залагодити. Зростає ризик застуд і сезонних інфекцій, зараз саме час розпочати курс вітамінів.

Найкращі дні: 22, 26 березня.

Рак (21 червня – 22 липня) – прийміть виклик, який вам хтось кидає

Ви отримаєте якийсь дзвінок, складне завдання. Але для вас це не проблема, а скоріше можливість. Адже ви, мабуть, зараз справитеся навіть із найскладнішим завданням – і перед вами відкриються нові перспективи у кар’єрі, професії чи бізнесі. Практично у всіх представників цього знаку найближчими днями з’явиться можливість отримати підвищення чи покращити матеріальне становище. Головне – не відкинути виклик відразу, адже це в природі обережних, схильних задкувати Раків. І ще: дратівливість і агресія вам зовсім не допомагають, так що не давайте їм волю. У другій половині тижня ви відчуєте суттєве покращення самопочуття та приплив фізичних сил.

Найкращі дні: 20, 24 березня.

Лев (23 липня – 22 серпня) – ви собі все більше подобаєтеся

Спостерігатимете парадокс: ви стали прикладати набагато менше зусиль, а справи стали просуватися набагато швидше. Це тому, що ви стали більш розумним та обачним. Найближчим часом ваш настрій суттєво покращиться. Стане значно менше приводів для прикрості або хвилювання. Свої перспективи ви почали сприймати набагато оптимістичніше. Та й загалом ви собі все більше подобаєтеся. У вас з’являться нові знайомства, корисні зв’язки. Іноді ви проявлятимете зайву жадібність або надмірно економите, і на цьому ґрунті у вас можуть виникнути невеликі сімейні розбіжності.

Найкращі дні: 22, 23 березня.

Діва (23 серпня – 22 вересня) – треба зосередитися на роботі та фінансах

Ваші справи йдуть непогано, але вам важливо впоратися з несподіваними нападами роздратування, агресивністю. З тієї ж причини вам не варто втручатися у конфлікти друзів чи колег. Ви навряд чи помирите їх, швидше, ще більше розжарите пристрасті. Те саме стосується сімейних справ і відносин з коханою людиною. Буває ситуація, коли краще промовчати – найближчі дні будуть саме на це. Вам часто здається, що ви стали жертвою несправедливості – але зараз не час встановлювати справедливість. Набагато важливіше – показати хороші результати у професійній сфері та бізнесі. Усюди, де належить працювати поодинці, з документами, цифрами або навіть з людьми – але в чатах та месенджерах, а не віч-на-віч, Діви виявляться на висоті. Навіть найскладніші питання фінансового характеру, ви зараз здатні розплутати і досягти успіху. На тому й радимо зосередитись.

Найкращі дні: 24, 25 березня.

Терези (23 вересня – 22 жовтня) – не драматизуйте ситуацію, у вас все під контролем.

Наразі не варто розраховувати на те, що проблеми вирішатимуться самі собою. Також не чекайте і простого везіння. Але всі зусилля, які ви докладете для досягнення своєї мети, принесуть відмінний результат. Можете розраховувати на допомогу колег чи друзів. У вас, мабуть, покращиться фінансове становище. Ви зможете розрахуватися з боргами, переконати бізнес-партнера продовжити співпрацю або знайти фінансування для свого проекту. Щоправда, вирішення такого роду проблем займатиме купу часу, тому його не вистачатиме на родину та коханих людей. Може бути легке охолодження у стосунках із коханою людиною. Радимо не драматизувати ситуацію. Ви все виправити відразу, як тільки у вас з’явиться можливість.

Найкращі дні: 23, 26 березня.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада) – гармонію в особистому житті ніщо не порушить

У першій половині березня ви жили безтурботно та весело. Тепер настав час братися за розум. У вас багато дрібних, але важливих, невідкладних справ – і почати їх рішення час саме зараз. На роботі вас цінують, але певно трохи втомилися від ваших витівок та ексцентричності. Тому саме час показати, що ви справді цінний співробітник та можете діяти ефективно. Приймаючи рішення, не забувайте про те, що найлегший спосіб досягнення мети – аж ніяк не прямою, а шляхом найменшого опору. Навіть якщо цей шлях звивистий, сповнений компромісів та інтриг. Вам необхідно більше спати та краще їсти – і будь-яким чином економити сили. У вас повна гармонія у відносинах з коханою людиною та в сім’ї, і вона навряд чи буде порушена, як би не розвивалися надалі події. До речі, попереду у вас хороші перспективи, але дізнаєтеся про них ви не цього тижня, а трохи згодом.

Найкращі дні: 20, 25 березня.

Стрілець (22 листопада – 22 грудня) – настрій помітно покращає

Перед вами відкриється безліч нових можливостей. Це, безумовно, підбадьорить Стрільців, у яких початок березня навряд чи був пов’язаний із значним прогресом у справах. Найближчими днями будуватимете плани, думатимете про майбутнє, обговорюватимете свої ідеї з друзями та людьми, яким ви довіряєте на всі сто. Події цих днів суттєво покращать настрій та зарядять оптимізмом. До того ж, ви станете частіше бувати поза межами свого барлогу, більше спілкуватися з друзями. З мінусів, які можуть дати себе знати наступного тижня – деякі проблеми зі здоров’ям. Можуть докучати застуди та особливо алергії.

Найкращі дні: 21, 23 березня.

Козеріг (23 грудня – 20 січня) – не тримайте в собі те, що вас турбує

У вас у голові зростає кількість питань без відповіді. Головне стосується роботи і звучатиме приблизно так: я витрачаю стільки сил та часу – а заради чого? Козероги підходять до моменту усвідомлення того, що багато в їхньому житті неправильно, і настав час це змінювати. Але як міняти, тут варіантів кілька. Є Козероги, які давно вже готувалися прийняти рішення про зміну роботи чи навіть роду діяльності. І найближчими днями таке рішення буде ухвалено, що їх тільки порадує, нехай навіть і буде пов’язане із хвилюванням. А є Козероги, які просто зрозуміють, що їх не влаштовує ситуація. Вони почнуть активно шукати собі нові можливості. Або просто скаржитимуться на ситуацію. І, до речі, в цьому немає нічого неправильного. Мовчати та тримати проблеми в собі зовсім не обов’язково. Адже не знаючи про ваші проблеми, оточуючі точно вам не допоможуть. Зате в особистому житті у Козерогів усе гаразд. Або навіть надміру вражень, безліч знайомств та побачень. Флірт, секс, пригоди стануть для Козерогів зараз приємною віддушиною від іншої плутанини та невпорядкованості.

Найкращі дні: 24, 25 березня.

Водолій (21 січня – 19 лютого) – за похолоданням піде відлига

Головні події найближчих днів – це знайомства, корисні зв’язки. А також поїздки або ділові інтереси, пов’язані з іноземцями, іншими країнами, іноземними валютами. Ви отримаєте новий імпульс, стимул рухатися і щось вигадувати. Це може бути незвичайна бізнес-ідея, яка цілком вас захопить. Або завдання по роботі, несхоже ні на що, чим доводилося займатися раніше. Як і належить справжнім Водоліям, ви повністю поринете в нові проекти та нове коло спілкування, послабивши увагу до сім’ї та коханих людей. Тут можливо деяке охолодження, яке в останні дні тижня тільки посилиться і стане помітно. Але не надто про це варто переживати. Бо воно ненадовго – за кожним похолоданням слідує відлига.

Найкращі дні: 23, 26 березня.

Риби (20 лютого – 20 березня) – у вас все гаразд, але чомусь тривожно

У вас зменшиться одночасно і клопоту, і життєвої енергії. Ви склали іспит, подолали кризу у бізнесі або успішно завершили важливий проект. Тепер можете повною мірою насолоджуватися спокійним і передбачуваним життям. Ви зараз повністю контролюєте свої справи та впевнені у друзях та улюблених людях. Переважають приємні емоції. З кола спілкування зовсім зникла людина чи група товаришів, які свідомо чи мимоволі дратували вас останнім часом. З грошима також зараз особливих проблем немає, до того ж найближчими днями знайдете ще один варіант додаткового заробітку. Єдине, що вас може зараз турбувати – це те, що таке благополучне життя не триватиме постійно. Парадокс, але переживання з цього приводу можуть виявитися досить сильними.

Найкращі дні: 20, 25 березня.

Закарпатпост