«Минай» вперше в УПЛ здолав команду «Колос»

З Ковалівки хлопці повертаються з трьома очками. Юрій Кравчук вперше забив за «Минай».

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👍 безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

КОЛОС (Ковалівка) – МИНАЙ (Минай) – 0:1 (0:1), йдеться на сторінці FC Minaj.

Колос: ВОЛИНЕЦЬ, М.Кравченко, Чоботенко, Гончаренко, Ємєць, Оріховський (Велетень, 79), Богданов, Смирний (Ільїн, 56), Болбат (М’якушко, 66), Безбородько (К.Попов, 79), Ісаєнко (Лисенко, 46).

Минай: БАНДУРА, Гончар, Ю.Кравчук, Нємчанінов, Чуєв (Мельник, 89), Вітенчук, Шишка (Петько, 79), Воробчак (Рогозинський, 90+3), Булеза, Гечев, Твердохліб.

Попередження: Ємєць, 19, Нємчанінов, 24, Оріховський, 29, Безбородько, 40, М.Кравченко, 65.

Суддя: Романов (Дніпро).

«Минай» врешті зберіг необхідний для себе результат, ну а «Колос», не зумів порадувати своїх прихільників першою домашною перемогою у другому колі чемпіонату.

Головні тренери «Минаю» та «Колоса» прокоментували зустріч своїх команд у 18-у турі УПЛ в Ковалівці.

Володимир Шаран:

«Це перша перемога у поточному році. Дуже приємно. Хоча могли й виграти трішки раніше – у матчах проти інших команд. Окрім «Шахтаря». Ретельно готувались до цього поєдинку, знаючи, що суперник змінив тактичну схему. Готувались до бойової гри. Знаємо, що бійцівські якості у «Колоса» на високому рівні».

Ярослав Вишняк:

«Немає прохідних матчів. Кому вдається витиснути максимум з мінімума, той і перемагає. Гра вийшла непроста і відчувалось, що перемогти хочуть обидві команди. Звичайно ми незадоволені результатом. Але чемпіона продовжується, ще багато ігор попереду».

Закарпатпост