На війні загинув Герой із Закарпаття Василь Зубрицький

Під час захисту рідної країни загинув ще один Герой України – ЗУБРИЦЬКИЙ ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Сумну новину повідомила Оноківська ОТГ

Захисник України народився 1995 року в с. Кам’яниця Закарпатської області.

Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі добровільно пішов на війну, бажаючи захистити рідну землю від ворога.

Загинув Герой 12.03. 2023 року в н.п. Площанка, Луганської області.

Оноківська територіальна громада висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – ЗУБРИЦЬКОГО ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! 🙏🕯

Орієнтовно о 12:00 завтра, 21 березня 2023 року, кортеж з тілом загиблого рухатиметься автоколоною від “поста ДАІ” в с. Оноківці на трасі Н13, до с.Кам’яниця, по вул. Першотравнева (Сирий потік) на вул.Садова, аби попрощатись з домівкою..

Чин поховання загиблого відбудеться у церкві Святих Апостолів Петра і Павла МГКЄ, с. Кам’яниця вул.Українська (Гагаріна) 70, о 13:00 годині.

Просимо виявити шану та повагу до нашого Героя та гідно провести його в останню земну путь!🙏🕯🇺🇦

ЗакарпатПост