На Закарпатті засуджено рівнянина, який намагався вивезти до Угорщини контрафактні сигарети для подальшого збуту

🟡

На підставі угоди про визнання винуватості, укладеної з прокурором Закарпатської обласної прокуратури, за незаконне придбання та транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України) засуджено мешканця м. Рівне.

замовляй рекламу в газету Робота Гроші: 050 222 50 50, вайбер

Встановлено, що у грудні минулого року чоловік придбав 4500 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку. Приховавши їх у конструктивних порожнинах вантажівки «Renault Magnum», спробував вивезти до Угорщини через КПП «Тиса» для подальшого збуту. Однак наміри чоловіка не вдалися – незаконну оборудку було виявлено, а на вилучені підакцизні товари та транспортний засіб наклали арешт.

Розслідування провадження здійснювало Територіальне управління БЕБ в Закарпатській області.

Наразі суд ухвалив конфіскувати та знищити вказані 4500 пачок сигарет. Рівнянин повністю визнав свою провину та повинен буде сплатити 90 тис. грн штрафу.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України), повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

ЗакарпатПост