В Ужгороді відбулася інтерактивна зустріч з лікарем-психіатром Еріком Хункампом

В Ужгороді відбулася інтерактивна зустріч фахівців соціальної та медичної сфер краю з лікарем-психіатром Еріком Хункампом, представником громадської організації SOFT Тulip, що займається проблемами підтримки людей з обмеженими можливостями та проблемами психічного здоров’я.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

🇳🇱🇺🇦 Це черговий візит нідерландського професора на Закарпаття, в ході якого він ділитиметься своїм досвідом та європейськими методиками з нашими психологами, медиками, соціальними фахівцями, які працюють задля підтримки фізичного і морального здоров’я цивільного населення в період війни.

💬 «Завдяки багаторічній співпраці з SOFT Тulip наші спеціалісти мають можливість регулярно вдосконалюватися й отримувати нові знання. Ми розуміємо, наскільки це важливо», – зазначив Петро Добромільський – заступник голови Закарпатської ОДА.

Він подякував керівникам і працівникам інтернатних та реабілітаційних установ соціальної сфери за невтомну працю і за якісну підтримку, яку вони надають вимушеним переселенцям і краянам.

💬 «Уже понад рік соціальні працівники Закарпаття активно допомагають ВПО, дбають про стабільність їхнього психоемоційного стану. Це важка робота, але вкрай потрібна сьогодні», – підкреслив Петро Добромільський.

🤝 Також він вручив подяки від імені голови Закарпатської ОВА Еріку Хункампу й організації SOFT Tulip за сприяння розвитку системи соціальних послуг і підтримку працівників соціальних та медичних сфер у нашому краї.

Робочий візит нідерландського лікаря разом з представниками триватиме до кінця тижня. За цей час разом із фахівцями Закарпатського обласного центру соціальних служб планують відвідати інтернатні та реабілітаційні заклади регіону, повідомила Закарпатська ОВА.

ЗакарпатПост