У США побоюються масових заворушень у зв’язку з можливим арештом Трампа

Прихильники екс-президента США, якого можуть заарештувати у справі про виплати за мовчання колишній порноакторці Стормі Деніелс, виходять на мітинги на його підтримку. Акції вже пройшли перед хмарочосом Trump Tower у Нью-Йорку, протести можливі біля будівлі суду. У зв’язку з цим уряд штату планує розгорнути підрозділи елітної «Групи стратегічного реагування» у складі 700 осіб, які спеціально підготовлені до боротьби зі стихійними лихами.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Як пише The Daily Beast, демонстрації очікуються і біля резиденції Трампа у Флориді, звідки від його прихильників уже лунали заклики оточити віллу живою стіною патріотів, щоб захистити екс-президента від арешту.

Влада США побоюється, що ці акції можуть вилитися безладно, як це було 6 січня 2021 року під час штурму Капітолію. Тому вони закликають Трампа стримати запал, закликаючи прихильників до протестів, а демонстрантів — дотримуватися правил зборів.

ЗакарпатПост