На Закарпатті за збут нелегальної зброї перед судом постане раніше судимий ужгородець

Наприкінці січня цього року співробітники Відділу поліції №1 Ужгородського районного управління поліції попередили розповсюдження на території області нелегальної зброї.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Отримавши оперативну інформацію про злочинні наміри раніше судимого 33-річного ужгородця, що стосувалися збуту бойової зброї, співробітники кримінальної поліції провели заходи та затримали зловмисника. Затримання провели одразу після передачі клієнтові забороненого «товару» та отримання взамін грошових коштів.

З місця події тоді поліцейські вилучили бойовий пістолет іноземного походження з глушником та майже пів сотні набоїв до нього.

Дії фігуранта в поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Станом на сьогодні слідчі, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, провели всі необхідні процесуальні дії у справі, зібрали достатньо доказів та сформували обвинувальний акт, який разом з матеріалами кримінального провадження вже скерували для судового розгляду, повідомляє поліція Закарпатської області

Обвинувачений наразі перебуває в слідчому ізоляторі. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

ЗакарпатПост