Сьогодні привітали військовослужбовців закарпатських підрозділів Національної гвардії України

Сьогодні разом із колегами привітали військовослужбовців закарпатських підрозділів Національної гвардії України з нагоди 9-ї річниці з дня створення.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Бійці НГУ завжди посідали важливе місце в секторі безпеки Закарпаття та країни в цілому. З моменту створення вони щодня виконували свої обов’язки, захищаючи територіальну цілісність держави в зоні проведення АТО/ООС, охороняли мир та спокій на вулицях міст, допомагали у пошуках громадян, котрі зникли, знаходили й повертали батькам дітей, які загубилися.

24 лютого, в день повномасштабного вторгнення терористів, гвардійці прийняли бій та завдали удару по ворожому десанту під Гостомелем, унеможливлюючи його плани просуватися до столиці. Потім була операція з оборони Маріуполя, Бахмута, звільнення Київщини, Чернігівщини, Харківщини, Херсонщини та інших міст і селищ від окупантів. В усіх цих операціях активну та героїчну участь брали бійці НГУ, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Величезна подяка кожному воїну, який боронить українську землю. Ви – гаранти нашого майбутнього і майбутнього наших дітей.
Ми молимося за Вас та нашу перемогу!

Вічна пам’ять воїнам, полеглим у боях!
Слава тим, хто боронить український народ і нашу землю!

Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!

Закарпатпост