В Ужгороді відбувся благодійний концерт та виставка учнів та викладачів школи мистецтв

Подія, за словами керівниці закладу Наталії Громової, дуже визначна для педагогів та вихованців школи, адже вперше за останні 4 роки випускники змогли виступити на сцені філармонії.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Через обмеження, пов’язані із пандемією коронавірусу, а потім початком повномасштабної війни росії проти України концерти проводили у школі мистецтв, повідомляє Ужгородська міська рада.

Лунали слова подяки нашим захисникам – за можливість провести концерт, за дитячу радість та їхні щасливі емоції. Саме тому нинішній захід – благодійний, на підтримку Збройних Сил України: у залі стояла скринька для пожертв, усі кошти передадуть військовим.

Свої здобутки на сцені Закарпатської обласної філармонії представили найбільші колективи школи мистецтв, цьогорічні лауреати та дипломанти обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів: дитячий симфонічний оркестр, оркестр народних інструментів, хори учнів молодших та старших класів, ансамблі «Respiro musicale», «Едельвейс», «Музики» та «Чорнобривці», угорської пісні «Естерланц», народного танцю «Карічка», ансамблі бандуристів, гітаристів, скрипалів, ударних інструментів. У програмі – українські народні пісні, танці, літературно-музичні композиції.

Із 74 цьогорічних випускників Ужгородської школи мистецтв майже половина продовжать далі навчання за обраним мистецьким фахом.

Закарпатпост