Гороскоп на тиждень 27 березня – 2 квітня

Астрологічний прогноз на тиждень підкаже, кому очікувати грошових труднощів, а кому проводити час на самоті, повідомляє Главред

передплати газету Поради Здоров’я на своїй пошті – індекс 89266 💙 💛 рекламуйся в газеті 067 666 90 90

Овен

У новому тижні Овну належить прийняти важливе рішення, від якого в майбутньому буде залежати багато чого. Потрібно контролювати всі свої дії, слова і вчинки. Також бути уважним, щоб не пропустити важливі пропозиції.

Телець

Для Тельців, які мають свій бізнес, тиждень буде відмінним. Є великі шанси обігнати конкурентів. Кількість прибутку буде прямо залежати від кількості докладених зусиль. Також важливо бути активним та енергійним.

Близнюки

Близнюки нарешті випробують, що таке справжній баланс. Вони будуть закінчувати старі справи і приступати до нових успішних проектів і цілей. Можна постаратися встигнути зробити якомога більше справ, щоб всі вони вийшли вдалими.

Рак

Раки будуть розгрібати сімейні та побутові клопоти протягом усього тижня. Необхідно тримати руки на пульсі і контролювати все, що відбувається навколо вас, щоб випадково не стати учасником чийогось спектаклю.

Лев

На жаль, Левам доведеться вирішувати все те, що вони відкладали в дальній ящик. Виникне необхідність залагодити все, від чого залежить благополуччя життя. Можливо, відвідають думки про звільнення з роботи, не варто їм приділяти багато уваги.

Діва

Діві належить вирішувати фінансові питання і займатися розбором польотів з коханою людиною, який буде незадоволений вашою поведінкою. Головне, намагатися максимально сильно тримати себе в руках і не дозволяти конфлікту затягуватися.

Терези

Терезів відвідає відчуття, що все завмерло і зупинилося, буде здаватися, що чогось не вистачає. Однак цей час краще використовувати для того, щоб відновити баланс всередині себе і згадати про те, що відпочивати теж важливо.

Скорпіон

Скорпіони проживуть дивовижний тиждень. Все таємне стане явним. Все блукаюче стане на свої місця. І при цьому – засмучення не буде, воно навпаки змусить жити краще і намагатися більше. Головне – не втрачати гарного настрою.

Стрілець

Стрільці будуть відчувати надзвичайний емоційний підйом. Це надихне їх на нові досягнення і заняття. Дуже важливо слухати свою інтуїцію і довіряти їй, коли буде підказувати щось про оточуючих людей.

Козеріг

Новий тиждень Козерогів буде рівним, спокійним і стабільним. Не очікується ні особливо радісних подій, ні особливо сумних. Ці дні підійдуть для прояву любові, зустрічей з друзями і насолоди навесні.

Водолій

Водоліям варто бути обережними в нових днях. Вся справа в тому, що в їхньому житті поруч буде багато недоброзичливців і конкурентів. Для того, щоб з ними впоратися – варто поки нікому не довіряти і продовжувати свій рух до мети.

Риби

Риби, швидше за все, зануряться в свій ілюзорний світ і не будуть засмучуватися в своїй самоті. Потрібно бути також готовими до зустрічі з людиною, яка стане любов’ю всього Вашого життя.

Закарпатпост