Мільйон боєприпасів для України: до Польщі прибув комісар ЄС з внутрішнього ринку та промисловості Тьєррі Бретон

Мета візиту – обговорити з польськими лідерами розвиток оборонної промисловості для підтримки нашої країни.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Як повідомляє телеканал TVP , разом із прем’єром Матеушем Моравецким та головою Міноборони Маріушем Блащаком Тьєррі Бретон відвідав підприємство з виробництва боєприпасів — металургійний завод Dezamet .

«Програма передачі боєприпасів Україні — 1 млн. штук до кінця цього року — дуже масштабна. Але я переконаний, що після швидкого зростання виробничих потужностей нашої промисловості такі обсяги не будуть надамбіційними», – заявив глава польського уряду.

Прем’єр Моравецький анонсував, що найближчими днями буде прийнято спеціальну довгострокову програму підтримки виробництва боєприпасів на приватних та державних підприємствах.

«Україна бореться за безпеку усієї Європи. Я радий, що НАТО та ЄС усвідомлюють це. Про що свідчить спільна програма закупівель озброєнь та спільна програма виробництва боєприпасів, до якої Польща прагнула багато місяців», — додав він.

ЗакарпатПост