Site icon zakarpatpost.net

Хто на Заході веде полювання на путіна

Німецька газета Bild розповіла, хто конкретно збирає докази військових злочинів кремлівського тирана.

відправляй на вайбер 050 222 50 50

Карім Хан
🇺🇳 Головний прокурор Міжнародного кримінального суду (МКС) має багатий досвід розслідування військових злочинів ІДІЛ. Після вторгнення Росії в Україну Карім Хан виступає за відновлення інституту міжнародних трибуналів.

Річард Мур
🇬🇧 Глава головної британської спецслужби – розвідки MI6. Його відомство ретельно збирає та документує всі свідоцтва про злочини Росії з 24 лютого. Про поінформованість MI6 красномовно говорять її щоденні зведення про становище на фронті.

Хольгер Мюнх
🇩🇪 Директор Федерального кримінального відомства ФРН. Його контора налагодила співпрацю з колегами з інших країн НАТО. У сфері інтересів розслідування та аналіз фінансових схем кремля, прослуховування телефонних переговорів військових та політиків.

Еерік-Нійлес Крос
🇪🇪 Екс-глава естонського Бюро координації безпеки один з головних фахівців з Росії. Він зараз активно консультує спецслужби Заходу з найгарячіших питань.

Джордж і Амаль Клуні
🇺🇸 Засновники правозахисного Фонду The Clooney Foundation for Justice. Зірка Голлівуду разом із дружиною найняли команду професіоналів, яка веде збір доказів про військові злочини путіна в режимі non-stop. Уся інформація передається офіційним органам правосуддя.

Без сумніву, мільйони українців дуже вдячні цим людям та всім, хто допомагає нам вистояти та залучити військових злочинців до відповіді.

ЗакарпатПост

Exit mobile version