Закарпатка стала зіркою TikTok, підкоривши мережу своєю щирістю

На перший погляд звичайні життєві відео Вікусі з Модьоровша отримали велику популярність у мережі.

передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті 💛 індекс 91145 💙 замовляй рекламу в газету 067 666 90 90

За 40 днів відео Вікусі з Модьоровша, «ипної жони із закарпатського села в Швейцарії», набрали більше п’яти мільйонів переглядів. Її жартівливі відеорозповіді про життя стали вірусними у Фейсбук, ТікТок, Інстаграм та в Ютубі.

Усе почалося з відео про «тряпочки» (ганчірки). Ця історія буквально заполонила соцмережі, відео за корткий час набрало більше 700 тисяч переглядів. Користувачі публікують власні дотепні ролики-дуети, використовуючи аудіодоріжку із відео Вікусі.

На інших відео вона ділиться з читачами цікавими лайфхаками по господарству, смачними рецептами, розповідає цікаві історії з власного життя. Користувачів вона підкорила своєю щирістю та усмішкою, і, звичайно, колоритним закарпатським діалектом.

Ось що пишуть у численних коментарях підписники Вікусі з Модьоровша:

Наталія Марчук:

  • Молодець! Дуже люблю дивитись і слухати ваші відео. І чоловік мій кожний день питає, що Вікуся сьогодні придумала, щоб трохи посміятись.

Люда Гусан:

  • Доброго дня, Вікусю! Не слухайте тих, хто до вас ставиться негативно. Я бачу, ви дуже щаслива жінка.

Микола Тарариєв:

  • За всю історію вперше підписуюся на вашу сторінку, мої знайомі також. Чекаємо на нові відео!

Вікторія Гричка:

  • Дівчата, хочу вам сказати, що Віка неодноразово робить добро для людей. У моїй родині сталось велике горе і я збирала гроші, продаючи свої світильники. І Віка одна з перших купила від мене світильник та подарувала його жінці, у якої в той день був День народження. Вона і мені допомогла, і жінці, в якої були іменини.

А ще у коментарях досить часто читачі цікавляться життям її коханого чоловіка та чому вона не показує його аудиторії. Вікуся розповідає про нього багато у відео і ніжно називає «мій слоник-слоненятко». У відповідь блогерка каже, що її коханий не любить публічності, але з часом, якщо він захоче, вона представить його своїм улюбленим підписникам.

Сама Вікторія розповіла газеті «ПОРАДИ», що на таку популярність навіть і не розраховувала. Підписники і блог займають багато часу, але це все компенсується добрими коментарями та навіть подарунками, які для неї надсилають вдячні підписники. Є і ті, хто із заздрості пише негативні коментарі до відео Віки. Але блогерка каже, що не звертає на хейтерів особливої уваги і просто ділиться з мережею своєю любов’ю.

Дарує Вікуся і подарунки своїм підписникам. Так, за найкращий коментар – пухнастий білосніжний ведмедик поїхав на Черкащину до палкої прихильниці – Галинки. Жінка, яка зараз проживає в Ізраїлі, з дитинства мріяла про таку іграшку, і, написавши коментар, її мрія здійснилася.

Бути блогеркою тільки видається легким, ділиться з газетою «ПОРАДИ» Вікуся з Модьоровша. Через велику увагу до неї тепер більше займається сторінками і відео, аби вони були ще цікавішими і корисними для її читачів. До того ж тепер вона має замовлення і від рекламодавців.

Як підкорює серця закарпатська тіктокерка із Швейцарії, в чому полягає її феномен, яка у Вікусі з Модьоровша заповітна мрія? Про все це ви можете дізнатися на її сторінках у соцмережах: Фейсбук, ТікТок, Інстаграм, Ютуб.

Закарпатпост