На Закарпатті колишнього лісничого ДП «Ясінянське ЛМГ» підозрюють у допущенні порубки, збитки від якої склали майже 800 тис. грн

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Закарпатської обласної прокуратури колишньому лісничому ДП «Ясінянське ЛМГ» повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

відправляй на вайбер 050 222 50 50

За даними слідства, працівник лісоохорони не забезпечив належну перевірку стану охорони лісу та допустив проведення незаконної порубки на ввіреній йому ділянці лісництва. Як наслідок – зрубано майже сотню дерев, що спричинило державі шкоду у розмірі близько 800 тис. грн.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, його здійснюють слідчі Шостого слідчого відділу (з дислокацією в м. Ужгороді) ТУ ДБР.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

ЗакарпатПост