На Закарпатті зводять житло для ВПО одного з підприємств

Про це повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

З робочою поїздкою перебуваю на Тячівщині.

У межах візиту ознайомилися з динамікою реалізації проєкту зі зведення житла для працівників з-поміж ВПО одного з підприємств. Фахівці разом із компанією переїхали з районів ведення бойових дій.

🏠 Тривають будівельні роботи з дотриманням технології та графіків.

Цю ініціативу разом із громадами і підприємцями започаткували у 2022 році. Вона передбачає спорудження нового житла й фінансуватиметься пропорційно з місцевого, обласного бюджетів та коштами компанії.

Будинок розрахований на 28 квартир з усіма зручностями, а поруч облаштують прилеглу територію. Тут комфортно зможуть проживати до 80 осіб і продовжувати працювати.

Таке житло вже будують чи готують до зведення у різних районах Закарпаття. Після завершення робіт та введення в експлуатацію вони перейдуть на баланс ТГ.

Дякую громадам і підприємцям за довіру й підтримку. Важливо, щоб ця консолідація зусиль давала кінцевий результат нашим людям. Заради цього ми генеруємо проєкти та залучаємо всі можливі ресурси.

Закарпаття було, є і надалі буде майданчиком для ефективного відновлення, збереження людського й економічного потенціалу країни.

Разом працюємо, разом переможемо!

Рухаємося далі!

ЗакарпатПост