Закарпатські прикордонники виявили сигарети приховані у паливному баку легкового авто

Сьогодні опівночі у міжнародному пункті пропуску «Дякове», що на українсько-румунському кордоні, прикордонники Мукачівського загону спільно з працівниками митниці виявили авто з прихованими сигаретами.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Виходячи з відомчих стандартів аналізу ризиків, прикордонники вирішили поглиблено оглянути автівку марки «Фольксваген», якою на виїзд з України прибув 43-річний громадянин Румунії.

Під час спільного з митниками поглибленого огляду даного авто, прикордонники застосували ручну систему зворотного розсіювання рентгенівського випромінювання «VIDIREY» та за допомогою приладу виявили сховок із тютюном. Іноземець спробував приховати сигарети у паливному баку. Загалом, зі сховку дістали 570 пачок безакцизних сигарет.

Контрабандний тютюн та авто іноземця вилучили. Сума оцінки сигарет наразі встановлюється, транспортний засіб оцінено у 110 тисяч гривень.

ЗакарпатПост