Великодня виставка унікальних писанок-мальованок в Ужгороді

В Ужгороді на площі Шандора Петефі – великодня виставка унікальних писанок-мальованок.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Ці експонати – із близько сотні вцілілих після ракетних обстрілів росії, їх привезли з «Добропарку» на Київщині, частину писанок передали для виставки в США, ще частину встановили сьогодні у Києві біля парламенту.

В Ужгород привезли 20 писанок-мальованок. На них – народні мотиви, патріотична символіка, традиційні геометричні візерунки тощо.

Поруч презентували писанкове дерево від управління освіти міста. Педагоги закладів освіти проводили для дітей майстер-класи з розпису писанок, виготовлення великодніх композицій, вітальних листівок, образотворчого мистецтва. Діти представили й малюнки на патріотичну тематику, повідомляє Ужгородська міська рада..

Крім того, сьогодні відбулася благодійна акція «Подаруй світле свято Великодня Герою!». Мешканці та гості нашого міста могли долучитися до акції та принести смаколики до Великодня військовим, які знаходяться на лікуванні у медичних закладах Ужгорода.

Триватиме виставка писанок до понеділка, 17 квітня.

ЗакарпатПост