У Львові відкрили сучасний корпус реабілітації Національного центру UNBROKEN

Головний тренер «Барселони» Хаві поділився думкою про півзахисника клубу Гаві.

«Барселона» наразі лідирує в турнірній таблиці Ла Ліги, маючи 72 очка. Найближчий матч в цьому чемпіонаті запланований на 16-те квітня проти «Хетафе». Очевидними фаворитами гри йдуть підопічні Хаві. Популярна БК Фавбет пропонує на успіх «Барси» коефіцієнт 1.64. Аби зробити ставку в цій БК, спершу потрібно поповнити рахунок. Тому тут розповіли всі способи поповнення рахунку в Фавбет та як ними скористатись.

Хаві заявив, що йому нічого не відомо щодо кампанії проти Гаві. За словами головного тренера «Барселони», Гаві – пристрасний та дуже мужній гравець. 

Хаві вважає, що проблема в тому, що Гаві виступає за «Барселону». Якби іспанець захищав кольори іншого клубу, це було б сприйнято як гідність. Гаві один із найкращих гравців Іспанії на даний момент і один із найкращих півзахисників у світі, безсумнівно сказав Хаві.

На початку березня до всіх скандалів «Барселони» додався ще один пов’язаний з Гаві. Стало відомо, що іспанський клуб «Ельче» вже оскаржив результат матчу з «Барселоною» через участь Гаві. 

Варто зазначити, що в 27-му турі Ла Ліги «Барселона» обіграла «Ельче» з рахунком 4:0. Гаві з’явився на полі у стартовому складі і відіграв кожну хвилину матчу. Хоча ще до початку матчу повідомлялось, що реєстрацію хавбека на гру проти «Ельче» як основного гравця «Барселони» скасували.

У зв’язку з цим «Ельче» подав апеляцію за результатами гри на підставі участі Гаві. За даними Федерації футболу Іспанії (RFEF), гравець не буде допущений до будь-яких матчів до кінця сезону. Тож формально Гаві не може грати ні за основну, ні за молодіжну команду.