До Великодня 128 Закарпатська бригада отримала високопрохідні машини

На Великдень разом із заступниками відвідали бійців Закарпатської 128-ї ОГШБр, які виконують бойові завдання на сході країни у безпосередньому місці зіткнення з ворогом.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Передали захисникам машини високої прохідності від благодійників та повнопривідні мікроавтобуси. Зараз ця техніка критично важлива, адже військові постійно переміщуються на напрямках зосередження сил окупантів, де ефективно їх знищують.

Також бійці отримали два комплекси розвідувальних дронів «Шукач», які часто використовують підрозділи ЗСУ для дальньої розвідки сил противника. Ну і, звичайно, привезли для військових святкові освячені паски, котрі пекли закарпатці, та вітання з дому від рідних і близьких.

Поспілкувалися з командиром 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада полковником Дмитром Лисюком, уточнили напрямки підтримки та взаємодії, дізналися про обстановку на фронті й моральний дух захисників.

Закарпатський легіон — легендарний підрозділ, який одним із перших зупинив наступ переважаючих сил противника на окремому напрямку та продовжує активні дії, зокрема й з деокупації українських територій.

Молимося за Вас і за нашу перемогу.
Ви — наші герої!

Дякуємо за службу.
Ми пишаємося! Закарпаття пишається!

Про це повідомила Закарпатська ОВА.

ЗакарпатПост