Закарпатський режисер Антоніо Лукіч запрошує ужгородців на показ свого другого повнометражного фільму

Нагадаємо, що у 2019 році режисер Антоніо Лукіч підкорив українського глядача хітом «Мої думки тихі».

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Антоніо Лукіч у своєму дописі на сторінці у фейсбук, запрошує ужгородців та гостей міста на показ свого нового фільму «Люксембург, Люксембург».

«Моїм першим фільмом, який я подивився в «Доміоні» була «Троя», в 2004 році. А зараз ми з хлопцями з «Курган і Агрегат» їдемо представляти там наш «Люксембург, Люксембург», через 20 років після того як Бред Пітт побив Еріка Бану перед всією зірковою тусовкою, і через 5 років після того як концерт Курганів зібрав «рекордні» 30 людей в клубі в Ужгороді. Вони вірять що в цей приїзд зберуться хоча б в два рази більше.

Ми вже зробили прем’єру на малій батьківщині Amil Nasirov та Ramil Nasirov в Близнюках, Харківський області, і за півдня продали там близько 400 квитків, зібравши майже 70 000 тисяч гривень на ЗСУ. Тому зараз запрошую на спеціальний показ в Ужгороді, де поки що є вільні місця та також будуть благодійні активності та прикольні лоти.

23 квітня, 15.00 кінотеатр «Доміон», спеціальний показ з творчою групою та акторами. Навіть Мирослав Качур обіцяв прийти, а Vanya Bonn провести незабутній Q&A.

http://domion.info/hall/buy/selectseats/4919/20230423150000

А від вчора фільм вже можна подивитись просто так, без творчої групи в – 5 елемент, «Доміон» та в цілому в прокаті. Приходьте, підтримуйте українське кіно», – йдеться у дописі режисера.

ЗакарпатПост