Закарпатські патрульні упродовж Великодня зупинили 7 водіїв, які керували у стані сп’яніння

Упродовж минулої доби охоронці порядку зафіксували одразу 7 випадків керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Одна із подій сталася ввечері, близько 18-ї години, на перехресті вулиць Артилерійської та Гагаріна, в Ужгороді. Під час несення служби патрульні виявили водія, який, рухаючись на авто марки ВАЗ, порушив ПДР.

Під час спілкування поліцейські помітили у 35-річного керманича ознаки одночасно як алкогольно так і наркотичного сп’яніння.

Патрульні одразу запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у медзакладі, на що ужгородець погодився. Висновок нарколога — позитивний.

На водія склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ч.2 ст.126 КУпАП (Керування транспортного засобу без водійського посвідчення або техпаспорта). Авто залишили на місці зупинки, без порушення ПДР, повідомляє патрульна поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост