Site icon zakarpatpost.net

Закарпатські патрульні упродовж Великодня зупинили 7 водіїв, які керували у стані сп’яніння

Упродовж минулої доби охоронці порядку зафіксували одразу 7 випадків керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Одна із подій сталася ввечері, близько 18-ї години, на перехресті вулиць Артилерійської та Гагаріна, в Ужгороді. Під час несення служби патрульні виявили водія, який, рухаючись на авто марки ВАЗ, порушив ПДР.

Під час спілкування поліцейські помітили у 35-річного керманича ознаки одночасно як алкогольно так і наркотичного сп’яніння.

Патрульні одразу запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у медзакладі, на що ужгородець погодився. Висновок нарколога — позитивний.

На водія склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ч.2 ст.126 КУпАП (Керування транспортного засобу без водійського посвідчення або техпаспорта). Авто залишили на місці зупинки, без порушення ПДР, повідомляє патрульна поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост

Exit mobile version