Пункти незламності в Ужгороді переведено на режим «Готові до роботи»

Сьогодні на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради підтримали рішення про тимчасове переведення в місті пунктів незламності (обігріву) в режим «Готові до роботи» та забезпечення їхньої готовності до оперативного розгортання за потреби.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Члени виконкому також підтримали надання паспортів відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів ресторанного господарства терміном на 1 рік:

– кав’ярні на вул. Яроцькій, 1/55 на 36 посадкових місць;

– кав’ярні на пл. Лаборця, 2 на 14 посадкових місць;

– кав’ярні на пл. Кирила і Мефодія, 4 на 12 посадкових місць;

– кав’ярні на вул. Льва Толстого, 12 на 48 посадкових місць;

– кав’ярні на вул. Собранецькій, 122/43 на 12 посадкових місць;

– кав’ярні на пл. Поштовій, 4 на 8 посадкових місць;

– кав’ярні на набережній Незалежності, 4а на 36 посадкових місць;

– кав’ярні на пл Олександра Пушкіна, 3 на 20 посадкових місць;

– кав’ярні на пл. Жупанатській, 3 на 50 посадкових місць.

Підтримали на виконкомі і рішення про заборону купання, катання на човнах та інших плавзасобах, використання засобів розваг на воді в межах міста.

Заслухали і взяли до відома звіт про роботу в минулому році відділу документального та організаційного забезпечення Ужгородської міської ради, КП «Комунальне автотранспортне підприємство-072801».

Додатково члени виконкому погодили місця збору твердих побутових відходів закритого типу в мікрорайоні «Боздош» на вул. Володимирській, 78а (площа 16 кв.м), Дмитра Климпуша, 9 (площа 25 кв.м), Олександра Хіри, 12 (площа 8 кв.м).

Затвердили положення про порядок проведення стажування студентів УжНУ в Ужгородській міській раді.

У закритому режимі розглянули питання про визначення місця проживання дитини, про надання дозволів на вчинення правочинів про відчуження та набуття майна, право власності на яке або право користування яким мають діти, про встановлення опіки та призначення опікуна над дитиною-сиротою.

Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост