Із початку року на Закарпатті поліцейські “зловили” 655 п’яних водіїв

Закарпатські поліцейські відстежують безпекову ситуацію на автошляхах краю: з початку року правоохоронці задокументували 665 нетверезих водіїв

Замовляй рекламу в газетах ЗАКАРПАТСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ, РОБОТА ГРОШІ, ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я та оримай рекламу в дописі або сторіс 👇 безкоштовно • вайбер 050 222 50 50

Співробітники поліції Закарпаття постійно відстежують безпекову ситуацію на всіх дорогах області та стежать, щоб водії транспортних засобів і пішоходи дотримувалися правил безпеки дорожнього руху.

Так, з початку 2023 року правоохоронці зафіксували в Закарпатті 440 дорожньо-транспортних пригод, тобто в середньому до 5 таких випадків за добу. Традиційно у зимовий період та ранньою весною кількість автопригод була вищою, ніж в інші пори року. При чому з 440 дорожньо-транспортних пригод – 66 із потерпілими, в яких травми отримали 77 осіб. Тобто частка таких ДТП складає 15% від загальної кількості.

Зафіксовано й аварії зі смертельними наслідками: з початку року на дорогах області загинуло 10 людей.

Фактично всі аварії є наслідком порушення правил дорожнього руху. Найчастішими, які фіксують закарпатські поліцейські є, до прикладу, керування транспортними засобами у стані сп’яніння – 665 випадків, ігнорування дозволеного швидкісного режиму у містах та селах області, а також порушення правил маневрування, тобто обгону чи недотримання безпечних дистанції на дорогах.

Поліцейські продовжують працювати в цьому напрямку, щоб підвищити рівень безпеки на наших дорогах. В регіоні активно функціонують камери фіксації порушень ПДР.

Однак попри це ми нагадуємо, що кожен з учасників дорожнього руху має безумовно дотримуватися встановлених правил та відповідально ставитися до свого життя і життя оточуючих людей. Бережіть себе та пам’ятайте – дорога не пробачає помилок! – повідомляє поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост