Троє закарпатців намагалися переправити до Румунії п’ятьох чоловіків

Вісім чоловіків, які намагались оминути контрольний пост, затримали прикордонники відділу «Яблунівка» Мукачівського загону на Закарпатті. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордонон.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Інформацію про можливу спробу здійснення протиправної діяльності надали співробітники оперативно-розшукового відділу Мукачівського загону. Автівки, на яких пересувалися зловмисники, прикордонники зупинили на околиці населеного пункту Стеблівка. Затриманими виявилися військовозобов’язані громадяни України. П’ятеро із чоловіків з допомогою трьох переправників, які їх супроводжували, мали намір незаконно потрапити до Румунії.

У ході подальшого з’ясування обставин стало відомо, що ділки за свої послуги планували отримати з кожного клієнта від 3 до 4 тисяч доларів США. Утікачами виявилися чоловіки з різних регіонів країни – Миколаївщини, Івано-Франківщини, Харківщини, Київщини та Закарпаття.

ЗакарпатПост