В Ужгороді скандал довкола театрального фестивалю «Свобода»

Вчора в Ужгороді “запалювали”. У центральній частині міста проходив театральний фестиваль.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Ось як про нього розповіла Андріана Сушко 

“Звертаюсь до голови Закарпатської ОВА і, як зазначено у одному з незрозумілих мені відосиків на офіційній сторінці Віктор Микита – голова Закарпатської ОДА, до ужгородця). Як ужгородка і обласний депутат, обрана від Ужгородського округу, змушена звернутися до Вас публічно з приводу заходів, які відбулися цими днями в обласному центрі і від яких рябить в очах вся стрічка новин. Ця подія набула неабиякого резонансу серед мешканців і військових. У період кривавої війни українського народу проти російської агресіі, напередодні Провідної Неділі, коли всі християни молитимуться за загиблими воїнами, невинними мирними мешканцями, закатованими дітьми і жінками, зневажаючи сльози вдів і сиріт, у нас – дискотека Антихрестів. Інакших слів не підберу. Тішимося чому? Відсутністю комендатськоі години і позитивом «для підтримки бойового духу»? Чи гостинному напливу мажорів в Закарпаття? Зухвальству і крамолі немає меж! Прошу надати мені відповідь, хто був відповідальним у області і місті в день проведення заходу, чи було видане відповідне розпорядження ОВА та міськрадою, якщо так – оприлюднити аркуш погодження з підписами офіційних осіб відповідних служб і державних структур, зазначених мною документів. Вважайте цей пост офіційним депутатським зверненням. Фото – з мережі…. Нічого особистого – очікування&реальність))))”, – зазначила вона.

Ситуацію прокоментував голова Закарпатської ОВА Віктор Микта.

“Учора в Ужгороді на площі Театральній відбувся мистецький захід, який було заявлено як Міжнародний театральний фестиваль «Свобода».

Водночас встановлено, що частина заходів не відповідала визначеному формату, а це є абсолютно неприпустимим під час воєнного стану.

За цим фактом призначено службову перевірку”, – зазначив він.

ЗакарпатПост