На Хустщині стартував дводенний семінар-тренінг «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення»

Захід, який за сприяння ОВА й за підтримки уряду Великобританії організувала Програма розвитку ООН в Україні, відкрив заступник очільника краю Олександр Пацкан. Передусім він подякував фахівцям галузі за професійність і відповідальність, з якими вони працюють з початку повномасштабного вторгнення, долаючи всі виклики.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

«Саме завдяки вам наші громади впевнено розвиваються, а Закарпаття вже другий рік поспіль лідирує за рівнем цифровізації в країні. Зокрема, за минулий рік в умовах війни в регіоні вдалося відкрити 8 нових ЦНАПів, надати близько 335 тисяч послуг, збільшити кількість і покращити якість сервісів», – наголосив Олександр Пацкан.

За його словами, таких показників вдалося досягти, зокрема, завдяки підтримці ПРООН в Україні та безпосередньо регіональній координаторці Програми Есмі Умеровій. Спільний проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України» уже дозволив забезпечити ЦНАПи області новим обладнанням, у 8 із них встановили системи електронної черги, провести низку навчань для працівників та голів громад тощо.

💪 Цифрова трансформація регіону лише набирає обертів, адже в планах – відкриття нових ЦНАПів та ЦНАПів.Дія, запровадження ще більше послуг, корисних сервісів для громадян, зокрема й для військовослужбовців, розвиток і промоція довідкового порталу «Допомога Закарпаття» та інше.

Дводенний семінар-тренінг, за словами Олександра Пацкана, є важливою платформою для обміну досвідом та напрацювання нових ефективних механізмів у сфері надання адмінпослуг. У ньому беруть участь близько 70 учасників: працівники закарпатських ЦНАПів, провідні експерти, представники органів місцевого самоврядування та інші. Захід сприятиме впровадженню сучасних послуг і рішень у громадах, а також цифрового розвитку регіону загалом, повідомляє Закарпатська ОВА.

ЗакарпатПост