Дороги на Хустщині потребують ремонту

Про це під час робочої поїздки областю повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

✅Разом із першим заступником Мирославом Білецьким з робочим візитом перебуваємо на Хустщині.

На порядку денному – питання реалізації освітніх і соціальних проєктів у районі, розміщення ВПО, функціонування релокованих підприємств, ремонт доріг та інші.

Одне з критичних питань – ділянка дороги між Іршавою та Білками. Автошлях протяжністю 2,1 км, який сполучає найбільші населені пункти Іршавщини, фактично зруйнований.

Трафік транспорту тут значний, однак через руйнування дорожнього покриття утворюються кілометрові черги. Ділянка є аварійно небезпечною.

Провів робочу нараду з представниками Хустської РВА, територіальної громади, облавтодору та іншими. Коштів на відновлення автошляхів у бюджеті не вистачає, проте потрібно відшукати резерви і невідкладно розпочати частковий ремонт аварійної ділянки, для того щоб з’єднати вже відновлені ділянки дороги в Іршаві та Білках.

У ці громади релокувалося чимало підприємств із регіонів, де тривають бойові дії, які готові до розширення виробництва, однак є проблеми з логістикою через стан доріг.

Це питання тримаю на особистому контролі.

ЗакарпатПост